Mokri Sebeš 52, 11211 Beograd, Borča

BERIZZI APOLLO 40

BERIZZI APOLLO 40

APOLLO 40 je airless pneumatska klipna pumpa sa odnosom pritiska 40:1.
Cena: Molimo Vas da nas kontaktirate za cenu
Proizvođač: Berizzi

PNEUMATSKA KLIPNA PUMPA APOLLO 40

Kompanija Berizzi je osnovana kao Filtermedia daleke 1996. godine u Kalolziokorteu, u severnoj Italiji, a 2020. godine Filtermedia je postala Berizzi, zadržavajući isto vlasništvo i sedište, kao i svoje proizvodne karakteristike i vrednosti koje je negovala od svog nastanka.

Danas je jedan od vodećih evropskih proizvođača visokokvalitetnih delova i komponenti sa oznakom „Made in Italy“ kao garancijom kvaliteta. Pored neospornog kvaliteta Berizzi uređaje karakterišu izuzetno povoljne cene.

Pored  proizvodnje širokog spektra pumpi i pištolja za prskanje boje i rukovanje tečnostima, Berizzi takođe proizvodi dodatnu opremu i rezervne delove kompatibilne sa glavnim brendovima u sektoru.

APOLLO 40 je pneumatska aerless klipna pumpa za profesionalno prskanje boja srednjeg pritiska pogodna za sektore obrade drveta i metala sa emajlima srednjeg i visokog viskoziteta, osnovnim premazima i lakovima, na bazi vode ili rastvarača.

Pneumatski motor garantuje ravnomerni pritisak raspršivanja i visok završni kvalitet. Motor nema problema sa smrzavanjem i zahveva malo podmazivanja što predstavlja da je uređaj idealan za bilo koju lokaciju.

Dostupan u Air asisted (Airmix) tehnologiji.

Sve komponente u delu za tečnost su od nerđajućeg čelika i volframovog karbida, tako da garantuju uvek najbolji kvalitet kao I dugi vek trajanja.

PRIMENA

Uljane boje, nitro boje, epoksi, vodene boje, lakovi…

Tehnčki podaci        
Odnos pritiska 40:1
Kapacitet po ciklusu 50 cm
Hod klipa 80 mm
Max. slobodni protok 9 ltr/min
Max. radni pritisak 320 bari
Max. pritisak vazduha 8 bari
Potrošnja vazduha 250 – 1000 l/min
Težina 32 kg
Scroll