Mokri Sebeš 52, 11211 Beograd, Borča

BERIZZI APOLLO 48

BERIZZI APOLLO 48

Cena: Molimo Vas da nas kontaktirate za cenu
Proizvođač: Berizzi

Kompanija Berizzi je osnovana kao Filtermedia daleke 1996. godine u Kalolziokorteu, u severnoj Italiji, a 2020. godine Filtermedia je postala Berizzi, zadržavajući isto vlasništvo i sedište, kao i svoje proizvodne karakteristike i vrednosti koje je negovala od svog nastanka.

Danas je jedan od vodećih evropskih proizvođača visokokvalitetnih delova i komponenti sa oznakom „Made in Italy“ kao garancijom kvaliteta. Pored neospornog kvaliteta Berizzi uređaje karakterišu izuzetno povoljne cene.

Pored  proizvodnje širokog spektra pumpi i pištolja za prskanje boje i rukovanje tečnostima, Berizzi takođe proizvodi dodatnu opremu i rezervne delove kompatibilne sa glavnim brendovima u sektoru.

APOLLO 48 je airless pneumatska klipna pumpa koju karakteriše odnos pritiska 48:1.
Pneumatski motor garantuje ravnomerni pritisak raspršivanja i visok završni kvalitet. Motor nema problema sa smrzavanjem i zahteva malo podmazivanja što omogućava rad na bilo kojoj lokaciji u vrlo izazovnim uslovima.
Može se koristiti u pomorskom, civilnom i industrijskom građevinskom sektoru i teškoj stolariji, sa dvokomponentnim proizvodima, bojama, antikorozivnim, protivpožarnim premazima, zaštitnim premazima.
Klip je tvrdo hromiran i svi delovi koji dolaze u kontakt sa premazima su od nerđajućeg čelika ili tungsten karbida.
Razlika između APOLLO 48 I APOLLO 66 je u jačini pumpe. Naime kod mašine APOLLO 48 pumpa stvara manji pritisak, ali omogućava veći protok boje.
PRIMENA
Apollo 48 je pokazao odlične rezultate u primeni kod nanošenja boja i antikorozivnih proizvoda visokog viskoziteta. Može se koristiti u pomorskom, civilnom i industrijskom građevinskom sektoru sa dvokomponentnim proizvodima, bojama, antikorozivnim, protivpožarnim premazima, zaštitnim premazima i premazima na bazi vode.

NAPOMENA
Mašina se može poručiti bez pištolja i creva.

Tehnčki podaci      

 

 
Odnos: 48:1
Kapacitet pumpe po ciklusu 143 cm3
Hod 100 mm
Maks. Slobodni protok isporuke: 18 ltr/min
Maks. Radni izlazni pritisak: 384 bara
Maks. Ulazni pritisak vazduha: 8 bara
Broj udara po litru 7
Potrošnja vazduha: 600 – 2650 ltr/min
Težina: 64 kg
Scroll