Mokri Sebeš 52, 11211 Beograd, Borča

BERIZZI APOLLO 66

BERIZZI APOLLO 66

Cena: Molimo Vas da nas kontaktirate za cenu
Proizvođač: Berizzi

PNEUMATSKI AIRLESS UREĐAJ APOLLO 66

Kompanija Berizzi je osnovana kao Filtermedia daleke 1996. godine u Kalolziokorteu, u severnoj Italiji, a 2020. godine Filtermedia je postala Berizzi, zadržavajući isto vlasništvo i sedište, kao i svoje proizvodne karakteristike i vrednosti koje je negovala od svog nastanka.

Danas je jedan od vodećih evropskih proizvođača visokokvalitetnih delova i komponenti sa oznakom „Made in Italy“ kao garancijom kvaliteta. Pored neospornog kvaliteta Berizzi uređaje karakterišu izuzetno povoljne cene.

Pored  proizvodnje širokog spektra pumpi i pištolja za prskanje boje i rukovanje tečnostima, Berizzi takođe proizvodi dodatnu opremu i rezervne delove kompatibilne sa glavnim brendovima u sektoru.

APOLLO 66 je airless pneumatska klipna pumpa koju karakteriše odnos pritiska 66:1. Pneumatski motor garantuje ravnomerni pritisak raspršivanja i visok završni kvalitet. Motor nema problema sa smrzavanjem i zahteva malo podmazivanja što omogućava rad na bilo kojoj lokaciji u vrlo izazovnim uslovima.

Može se koristiti u pomorskom, civilnom i industrijskom građevinskom sektoru i teškoj stolariji, sa dvokomponentnim proizvodima, bojama, antikorozivnim, intumescentnim( eksapndirajućim) premazima, zaštitnim premazima.

Klip je tvrdo hromiran i svi delovi koji dolaze u kontakt sa premazima su od nerđajućeg čelika ili tungsten karbida.

PRIMENA

Apollo 66 je pokazao odlične rezultate u primeni kod nanošenja boja i antikorozivnih proizvoda visokog viskoziteta. Može se koristiti u pomorskom, civilnom i industrijskom građevinskom sektoru sa dvokomponentnim proizvodima, bojama, antikorozivnim, protivpožarnim premazima, zaštitnim premazima i premazima na bazi vode.

NAPOMENA

Mašina se može poručiti bez pištolja i creva.

 

Tehnčki podaci        
Odnos pritiska 66:1
Kapacitet pumpe po ciklusu 100 cm3
Hod 100 mm
Maksimalni slobodan protok 15 ltr/min
Maks. Radni izlazni pritisak: 528 bara
Maks. Ulazni pritisak vazduha: 8 bara
Potrošnja vazduha 600-2650 ltr/min
Težina 64 kg
Zaptivke mobilne
Scroll