Mokri Sebeš 52, 11211 Beograd, Borča

ARES 4200

ARES 4200

Cena: Molimo Vas da nas kontaktirate za cenu
Proizvođač: Berizzi

ARES 4200

Kompanija Berizzi je osnovana kao Filtermedia daleke 1996. godine u Kalolziokorteu, u severnoj Italiji, a 2020. godine Filtermedia je postala Berizzi, zadržavajući isto vlasništvo i sedište, kao i svoje proizvodne karakteristike i vrednosti koje je negovala od svog nastanka.
Danas je jedan od vodećih evropskih proizvođača visokokvalitetnih delova i komponenti sa oznakom „Made in Italy“ kao garancijom kvaliteta. Pored neospornog kvaliteta Berizzi uređaje karakterišu izuzetno povoljne cene.
Pored proizvodnje širokog spektra pumpi i pištolja za prskanje boje i rukovanje tečnostima, Berizzi takođe proizvodi dodatnu opremu i rezervne delove kompatibilne sa glavnim brendovima u sektoru.

Električna membranska pumpa za profesionalno airless nanošenje boje pod visokim pritiskom, pogodna za sektor lake gradnje za srednje velike površine sa srednje-niskim viskoznim muralnim proizvodima.

PRIMENA

Ares 4200 električna pumpa može se koristiti sa emajlima, lakovima, osnovnim premazima, srednje i nisko viskoznim bojama na bazi vode kao i ua antikorozivnu zaštitu.

Dostupan sa vertikalnim ili horizontalnim motorom.

Uređaj se moze isporučiti sa I bez pištolja I tanka za boju.

Tehnčki podaci        
Motor 230 V / 50 Hz
Snaga 0,74 Kv
Max. slobodni protok 4,0 ltr / min
Max. dizna 1 pištolj 0,021
Max. dizna 2 pištolja 0,013
Max. radni izlazni pritisak 200 bara
Max. dužina creva 60 m
Max. dužina creva ( visina ) 60 m
Izlazna veličina materijala 16 * 1,5 mm
Težina 26 kg

Pogledajte video klikom ovde!

 

Scroll